Mile Modic rođen ka ono u Splitu usrid lita 1980te. Igra se po Varošu, kupa se na Jadrana i Ježinca, tu i tamo na Bače kad bi me mater odvela priko ograde. Završija Umjetničku za fotografa iz prve. Nakon toga upisa ope Umjetničku Akademiju u Splitu ali kad san skužija da nije obavezno onda san se ispisa. Onda san pokrenija Rootylicious.studios skupa sa Vinkon sa Mertojaka i Edijen iz Varoša. Kad je doša internet u Varoš onda san animira, crta,  fotografira, dizajnira za sve neke likove po svitu. U zadnjih dvadeset godina radija san za Beyonce, P.Diddya, Will Smitha, Britney, Pepsi, Sony, Universal, ProKeds, Sofitel, puste neke hotele, časopise, dizajnere, frizere, sportaše, klubove .. tu i tamo bi napravija nešto i doma ali nije mi se dalo putovat non stop u Zagreb pa san većinom po Splitu bija pisnik-umitnik. U Splitu živim i radim sa svojom familijom po cile dane jer mi je u Splitu forgas.

Rođena 7. veljače 2000. u Splitu. Najranije djetinjstvo provela je na Braču koje još uvijek smatra svojim domom. Nakon završene Srednje škole likovnih umjetnosti, smjer fotografski dizajn, upisuje Umjetničku akademiju u Splitu, gdje je trenutno studentica prve godine smjera Film i video. Fotografija je njena prva ljubav u kojoj se pronašla te kroz nju izražava svoj unutarnji svijet i pokušava dočarati promatrač u ono što je oko nas, a ipak skriveno oku. Sudjelovala je na nekoliko skupnih izložaba, a trenutno je zaokupljena akademijom. Želja joj je napredovati u onome što radi i voli te svoj osobni pogled na svijet oko nas s emocijom prenijeti na druge.

Luka Duplančić rođen je 1975. godine u Splitu. Smjer grafičkog dizajna završava 1994. na splitskoj Školi likovnih umjetnosti, a daljnje vizualno obrazovanje nastavlja u Zagrebu, na Akademiji likovnih umjetnosti, gdje je diplomirao kao slikar-grafičar 2000. godine. Iza njega je niz autorskih, projektnih i izložbenih suradnji na razmeđu vizualnih umjetnosti i dizajna vizualnih komunikacija: scenografije, izrade lutaka, ilustracija, likovnih oblikovanja izložbi, organiziranja umjetničkih radionica, kreiranja galerijskog izložbenog programa. Aktivan je član je nekoliko kulturno-umjetničih udruga te dobitnik značajnih nagrada i javnih priznanja.

Lucija Bužančić rođena je 15. studenog 1989. u Splitu. Diplomirala je Filozofskom falultetu i na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Danas radi kao neovisna autorica, animatorica i ilustratorica u Zagrebu.

Njeni animirani filmovi trenutno su u produkciji Ustanove Zagreb film. Najnoviji među njima je animirani film “Iris” koji prikazuje mladu ženu se zaljubila u vlastitu sliku poput Narcisa, samo što se Iris zaljubila u vlastitu projekciju koju je konstruirala na društvenim mrežama i  identificirajući se s glavnim likovima iz filmovima. Drugi film „Iz Geta“ inspiriran je transformacijom jednog kvarta u Splitu. Njen niz ilustracija pod nazivom “Gužve” također je inspiriran njenim životom u prelijepom ali ponekad vrlo prenapučenom turističkom gradu. U kolaboraciji sa redateljicom Karlom Crnčević od ove godine radi na eksperimentalno-dokumentarnom projektu „Na brdu“ za koji ilustrira život na Žarkovici. A u suradnji sa cirkuskom performericom Dorom Popić na cirkuskoj predstavi „Linija“.

Lucija Bužančić rođena je 15. studenog 1989. u Splitu. Diplomirala je Filozofskom falultetu i na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Danas radi kao neovisna autorica, animatorica i ilustratorica u Zagrebu. Njeni animirani filmovi trenutno su u produkciji Ustanove Zagreb film. Najnoviji među njima je animirani film “Iris” koji prikazuje mladu ženu se zaljubila u vlastitu sliku poput Narcisa, samo što se Iris zaljubila u vlastitu projekciju koju je konstruirala na društvenim mrežama i  identificirajući se s glavnim likovima iz filmovima. Drugi film „Iz Geta“ inspiriran je transformacijom jednog kvarta u Splitu. Njen niz ilustracija pod nazivom “Gužve” također je inspiriran njenim životom u prelijepom ali ponekad vrlo prenapučenom turističkom gradu. U kolaboraciji sa redateljicom Karlom Crnčević od ove godine radi na eksperimentalno-dokumentarnom projektu „Na brdu“ za koji ilustrira život na Žarkovici. A u suradnji sa cirkuskom performericom Dorom Popić na cirkuskoj predstavi „Linija“.

Ivan Svaguša Svaig: Rođen ko i svi rođeni. U Splitu 1982. godine. Škola, akademija, ovo, ono…

Slikarstvo, strip, graffiti, ilustracije itd…

Uči druge. Uči od drugih, nekad i od sebe. Predaje te vodi razne vrste likovnih radionica/škola.

Suradnji i previše. Muzika? Da. Bicikl? Da. More? Definitivno. Par pravih ljudi? Da. Ostalo je ionako fejk.

Šta i di sutra? Ko zna. Živ je. Ludnica teška.